WAT VALT ER TE OOGSTEN?

We kweken een ruime variëteit aan groenten, zodat er op de oogstmomenten naar ieders smaak groenten te vinden zijn op het veld. Daarbij volgen we het ritme van de seizoenen.

Hoe weet ik wat ik kan oogsten?

Elke week krijg je van ons een nieuwsbrief in je mailbox, waarin we vertellen welke groenten klaar zijn om geoogst te worden, en in welke hoeveelheid je ze mag meenemen. Op het veld duiden we ook aan welke groenten geoogst kunnen worden.

Het veld is 7 dagen op 7 geopend, van zonsopgang tot zonsondergang. Je komt en gaat wanneer het jou past.

Overvloedige oogst? We laten weten wat je extra kan meenemen om thuis te verwerken. Perfect om de diepvries te vullen met een lading verse soep of pastasaus. Op die manier kan je ook in de koude wintermaanden heerlijk nagenieten van de zomerse tomaten.

Hoe moet ik oogsten?

  • Breng je eigen bakken of zakjes mee om je oogst in mee te nemen.
  • Neem alleen groenten mee die je zelf vers kan verwerken, en volg daarbij de instructies die je terugvindt in onze nieuwsbrief of op het veld.
 

Een greep uit het aanbod

Wortelen, rode biet, bloemkool, erwten, verschillende soorten sla, spinazie, radijzen, kervel, de eerste kruiden, raapsteel, mizuna, meiraap, tuinbonen, sugarsnaps, knolvenkel, chinese kool, …

 

Tomaten, paprika, aubergines, courgetten, pepers, komkommer, augurk, stengelui, zomerpostelein, snijbiet, chinese kool, koolrabi, snijselder, wortelen, rode biet, bloemkool, verschillende soorten sla, rucola, suikermais, kruiden (tijm, marjolein, dragon, basilicum), …

De laatste zomergroenten, rode bieten, pastinaak, wortelen, knolvenkel, knolselder, pompoen, andijvie, radicchio, bloemkool, brocolli, … 

Winterprei, winterpostelein, spruitjes, witte kool, rode kool, boerenkool, palmkool, spinazie, veldsla, …